Kledingactie MBS Eindhoven

 

MBS logo-RGB-LR

 

MBS Eindhoven

Venetiëstraat 43                                                       

5632 RM Eindhoven                                                            

Telefoon: 040 – 2515859                                                     

E-mail: mbs.administratie@ssoe.nl

 

Kenmerk: Aankondiging Kledingactie

 

Geachte ouders/verzorgers,

 

Op woensdag 25 maart van 16.00-18.00 uur is de Lentefair op school daar wordt u natuurlijk van harte voor uitgenodigd met uw zoon/dochter.

Graag wil ik het volgende onder uw aandacht brengen:  de Lentefair wordt dit jaar gehouden voor een speciale actie: ons luchtkussen/springkussen is echt aan vervanging toe, na méér dan 20 jaar trouwe dienst. Daar is een bedrag van ongeveer 2500,- euro mee gemoeid. 

We hebben daarvoor een sponsor gevonden die als tegenactie een kledingactie wil. Samen met de  mooie dingen die we op de Lentefair verkopen, gaat dat daarom zeker lukken. Ook voor het VSO- plein wordt een mooi spel aangeschaft van de opbrengst.

Dus bij deze mijn oproep aan alle ouders/verzorgers, opa’s en oma’s, buren en andere familie verzamel je oude kleding en geef deze af in de week van de Lentefair (23-26 maart).

Alle kleding wordt verzameld en mag in dichte huisvuilzakken meegeven worden in de week van 23 maart, dat geldt voor maandag, dinsdag, woensdag of donderdag. We zullen medewerking vragen van de chauffeurs hiervoor, als uw kind in een taxibus zit. Ook kan de kleding op de dag van de Lentefair zelf afgegeven worden.

Op vrijdag 27 maart wordt alle kleding opgehaald op school en kan er niet meer ingezameld worden. Graag uw medewerking voor deze mooie doelen!

We hopen op een mooie opbrengst en u komt gemakkelijk van uw oude kleren af, hoe mooi is dat?

Met vriendelijke groet namens het MBS-team en de Lentefaircommissie,

Henk Smeets

Directeur MBS