Concerti Fetti 20 jaar!

We hebben in ieder geval een fantastische line-up met o.a. Frans Bauer, Snollebollekes, Corry Konings, Django Wagner, De Alpenzusjes, Ferry de Lits, Danny Smoorenburg en natuurlijk is de presentatie wederom in handen van Harold Verwoert.

Toegangskaarten à € 10,-- (incl. BTW) zijn vanaf nu ook online te bestellen. 

 

https://tickets.berkmusic.nl/kaarten/concerti-fetti-ht-concert-2019

Grotere aantallen (>10) kunt u ook bestellen door een mail te sturen naar concertifetti@live.nl met daarin al uw gegevens en het aantal kaarten. Zoals gebruikelijk krijgt u eerst een factuur van ons en daarna pas de kaarten. Daarnaast zijn de kaarten nu ook weer verkrijgbaar bij verschillende voorverkoopadressen zoals Brownies & Downies Eindhoven, Valkenswaard en Geldrop, Kunst & Ko Eindhoven en Splendid Sportcentrum in Eindhoven.

 

Like ons op facebook en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en je kunt ook nog eens vrijkaartjes winnen. Klik hier om ons te volgen:  Facebook

 

 

Wij zien er naar uit jullie te mogen verwelkomen op ons 20e verjaardagsfeestje en hopen er net als voorgaande jaren, samen met jullie, een onvergetelijke avond van te maken op woensdag 29 mei! 

Met vriendelijke groet,
Stichting Gehandicapten Concert Eindhoven
 
Meranda de Laat, John van Hout en Frank Egelmeers
Organisatie Concerti Fetti
 
T: 040 246 3626
W: www.concertifetti.nl